In de maanden mei, juni, juli en augustus 2020 hebben wij De Lindenhof anders ingedeeld. We hebben twee losse vakantiewoningen met een eigen ingang, eigen keuken, eigen badkamer en eigen woonkamer. Ze zijn los van elkaar of in combinatie met elkaar te huren. In 't Bakhuuske kunnen maximaal 4 personen overnachten. In De Boerderij kunnen maximaal 13 personen overnachten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om

Voor een gezellig verblijf met vrienden of een samenzijn met je geliefden is Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast De Lindenhof een perfecte keuze. Hou je daarbij ook van het buitenleven en kun je genieten van mooie vergezichten of vind je het fijn om een vuurtje te stoken? Dan ben je de perfecte gast bij De Lindenhof.
Ook is De Lindenhof een mooie plaats voor een zakelijke bijeenkomst, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje.
De Lindenhof behoort tot het landgoed Geijsteren en ligt midden in het pittoreske dorpje Geijsteren in Noord-Limburg. Het is een monumentale boerderij uit 1840 met een mooie binnenplaats en een weids uitzicht over de landerijen. De Lindenhof is een karakteristieke boerderij met de nodige basisvoorzieningen.

Vanuit De Lindenhof kun je de mooiste wandelingen maken, het Pieterpad loopt hier voorbij. De Maas ligt op een steenworp afstand, je staat in het bos als je de straat uitloopt en het landgoed van de baron ligt aan je voeten.

Schuin tegenover je verblijf kun je heerlijk lunchen of dineren bij Eet- en Drinkcafe 't Trefpunt. Wil je iets chiquer te eten dan is Hoeve de Boogaard een aanrader.