Voor een gezellig verblijf met uw vrienden of een samenzijn met uw geliefden is Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast De Lindenhof een perfecte keuze. Houdt u daarbij ook van het buitenleven en kunt u genieten van mooie vergezichten of vindt u het fijn om een vuurtje te stoken? Dan bent u de perfecte gast bij De Lindenhof.
Ook is De Lindenhof een mooie plaats voor een zakelijke bijeenkomst, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje.
De Lindenhof behoort tot het landgoed Geijsteren en ligt midden in het pittoreske dorpje Geijsteren in Noord-Limburg. Het is een monumentale boerderij uit 1840 met een mooie binnenplaats en een weids uitzicht over de landerijen. De Lindenhof is een karakteristieke boerderij met de nodige basisvoorzieningen.

Vanuit De Lindenhof kun je de mooiste wandelingen maken, het Pieterpad loopt hier voorbij. De Maas ligt op een steenworp afstand, u staat in het bos als u de straat uitloopt en het landgoed van de baron ligt aan uw voeten.

Schuin tegenover uw verblijf kun u heerlijk lunchen of dineren bij Eet- en Drinkcafe 't Trefpunt. Wenst u iets chiquer te eten dan is Hoeve de Boogaard een aanrader.